HemJobba på CygniKompetensutveckling
Vi säkerställer att vi har de bästa konsulterna genom selektiv rekrytering och satsar sten­hårt på individuell kompetens­utveckling.

För oss är det självklart att fokus ligger på kompetensutveckling. Konsulterna tar själva fram en gedigen kompetensutvecklingsplan tillsammans med sin chef under det årliga utvecklingssamtalet. Det kan innebära alltifrån fokus på en viss teknologi till övningar i retorik.

Några av de kurser, seminarier, workshops, meetups, föreläsningar och konferensämnen vi avhandlat de senaste åren är: Dependency Injection, Java 8, Responsive Design, Core JS, Node.js, NoSQL, Informationsdesign, konsultintervjun, Machine learning, iOS-utveckling, Vert.x, AngularJS, Docker, Mgmt 3.0, feedbackövningar, mm… Dessutom kör vi konsultmöten var tredje vecka där vi både bygger laget och behandlar nya tekniska ämnen.

Vi förstår att alla liv ser olika ut och att varje konsult har unika behov. Därför driver vi kompetensutvecklingen på det sätt som passar varje enskild konsult bäst. Det kan exempelvis vara genom övningar i mindre grupper, externa kurser på stan, konferenser, hålla föredrag osv.

Är du nästa stjärna?

På Cygni passar du både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet. Om du vill jobba i digitala projekt med branschens bästa konsulter inom frontend, fullstack, mobilt och UX/design hoppas vi att du ansöker via våra jobbannonser nedan, vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor!

Läs mer om hur det är att vara frontendutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara fullstacksutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara mobilutvecklare på CygniLäs mer om hur vi jobbar med UX och designLäs mer om Cygnis traineeprogram

Träffa några av våra konsulter