HemJobba på CygniCygnis traineeprogram
Är du nästa trainee på Sveriges Bästa Arbetsplats?

Från början anställde vi bara väldigt seniora och erfarna konsulter. Vi tog centrala roller i utvecklingen av tekniskt avancerade projekt hos våra kunder inom media, finans, retail och spel. I den typen av projekt visade det sig snart även finnas behov av duktiga utvecklare med kortare erfarenhet. Många kunder uttryckte en vilja att kunna anlita juniora konsulter med Cygnikvalitet. Ur den diskussionen föddes vårt traineeprogram.

En central tanke i traineeprogrammet är att du direkt ska få prova vingarna hos en av våra kunder i ett riktigt projekt – det finns helt enkelt inget bättre sätt att träna sig i konsultrollen och i professionell systemutveckling. För att din inlärningskurva ska vara så brant som möjligt arbetar du alltid nära en eller flera erfarna kollegor. Vi är säkra på att du utvecklas mest om du formas i en miljö där du direkt efter examen arbetar i utmanande projekt, omgiven av skickliga kollegor som kan stötta, coacha och lära ut.

Utöver ditt konsultuppdrag får du även genomgå ett antal kortare skräddarsydda utbildningar. Dessa adresserar främst områden som kanske inte täcks av din utbildning såsom arkitektur och design, clean code, testdriven utveckling, projektmetoder och såklart de senaste ramverken.

Du får en fadder på Cygni. Tanken är att det alltid ska finnas en erfaren person att prata med om teknik, konsultrollen, karriär och annat som du kanske undrar över när du startar ditt yrkesliv. Din fadder träffar du regelbundet där ni i lugn och ro kan diskutera vad som hänt den senaste tiden.

Målet med traineeprogrammet är att du efter två år ska vara en flygfärdig konsult som känner dig trygg i konsultrollen, behärskar professionell systemutveckling och har genomgått några bra konsultuppdrag på riktiga kunder.

Om du är på väg ut i arbetslivet och vill vara en del av ett ungt företag med grymma medarbetare, fantastisk gemenskap, roliga kunder samt ett exceptionellt bra förmånspaket – ansök då till Cygnis traineeprogram via formuläret nedan!

Ansök till traineeprogrammet